Levering og Returnering


Alle leveringer er CO2-neutrale

CO₂ udledes i atmosfæren, når pakker transporteres fra Seaglassbysigne til dig som kunde. Seaglassbysigne kompenserer for denne CO₂-udledning, ved at betale Shopify Sustainability Fund et beløb for hver ordre, således at der kompenseres for CO₂-udledningen ved leveringen. (Beløbet afhænger af, hvor langt pakken skal transporteres, og derved mængden af CO₂ der udledes under leveringen.)

Hvordan fungerer denne kompensation helt konkret? Her kommer et eksempel:

En transportør leverer din forsendelse, og i den forbindelse udledes 1 kg CO₂ i atmosfæren. For at kompensere for dette, betaler Seaglassbysigne ved bestilling af sea glass smykker, Shopify Sustainability Fund, for at sikre, at der også fjernes 1 kg CO₂ fra atmosfæren og at denne CO₂ lagres i over 1000 år.

Læs mere om Shopify Sustainability Fund og deres bestræbelser på CO₂-neutrale løsninger og teknologier her.

 

Levering

SEAGLASSBYSIGNE tilstræber at afsende din bestilling herfra i løbet af 1-2 hverdage. Leveringstid fra ordreafgivelse forventes derfor indenfor 3-5 hverdage.

Fragt DKK 39,- i Danmark. Frit valg mellem levering med omdeling til privatadresse eller til pakkeshop.

Fri fragt ved køb over 499 DKK.

 

Emballage

Sea glass smykkerne sendes i miljøvenlige boblekuverter. De er produceret hos en klimaneutral fabrik, og derfor er boblekuverten også CO2 neutral! Det udvendige papir er lavet af kvikgræs. Kvikgræs er hurtigtvoksende og ressourcebesparende.

Returnering

Julegaver kan returneres frem til den 12. Januar 2024.


Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Du skal blot returnere varen til os i dens oprindelige stand og sende din ordrebekræftelse, så refunderer vi dine penge efter vi har modtaget den retur. Husk varen skal returneres indenfor de 14 dage og man skal selv betale for fragten.

Pakken sendes til:

Moesbakken 74

8410 Rønde

OBS! Returpakker skal sendes direkte til vores adresse da vi ikke har mulighed for at afhente dem i en pakkeshop.