Om


Mit navn er Signe, og jeg står bag Seaglassbysigne.

Mit ønske om at forene mine to passioner, windsurfing og at lede efter sea glass på strandene, blev i 2020 til virkelighed i form af virksomheden Seaglassbysigne.

Som 8-årig stod jeg for første gang på et windsurfbræt, og har lige siden været bidt af at udnytte vinden og havets kræfter, til høj fart og action i bølgerne. 

Mange timer er derfor tilbragt ved havet, og I den forbindelse, var det næsten uundgåeligt at spotte de farvestrålende sea glass i vandkanten. Med hver sin farve, form og ufortalte historie om, hvad det oprindeligt var, blev timevis af gåture ved stranden nu til en skattejagt. Samlingen af sea glass voksede år for år, og det varede ikke længe før de små skatte blev upcyclet til unika smykker. 

Jeg skaber selv alle mine unika smykker, og upcycler kun de fineste stykker sea glass, som efter at have ligget i havet i årevis er blevet poleret af sten, bølger og skiftende tidevand. Hvis du også holder af at lede efter sea glass, har du sikkert opdaget udfordringen i, at finde de polerede stykker - endnu sværere er det, at finde 2 som ligner hinanden.

Vil du vide lidt mere om Seaglassbysigne, så kan du læse interview (2020) fra Nordic Ocean Watch Denmark her:
Har jeg ikke det smykke på lager du søger, kan du altid kontakte mig på instagram, via mail på: signe7673@gmail.com eller via chatfunktionen her på siden. Jeg tager altid imod særbestillinger, så hold dig ikke tilbage!